arnavutluk-camiiKëto ditë janë bërë publike nga wikileaks dokumente të Ambasadës Saudite në vende të ndryshme të botës dhe mes tyre ka dhe për aspekte të jetës fetare në Shqipëri. Po sjellim një fragment me gjithë linkun për ata që duan ta lexojnë në origjinal në Arabisht. Aty shkruhet ndër të tjera:

Ambasada vëren se përgjegjësit e Meshihatit Islamik në Shqiperi nuk kane as frikë nga Allahu e as ndërgjegje…(vijon pastaj buxheti mijëra eurosh i riparimit të xhamisë Fatih në Durrës)

لاحذلت السفارة ان القائمين على المشيخة الاسلامية في البانيا لا يراعون الخوف من الله و لا من الضمير الحي

 

Klikoni ketu per ta pare ne origjinal