Greenwald debaton Maher për Islamin.

maherPo shikoja këtë postim të një prej opinionistëve të gazetës së njohur britanike, The Guardian, Glenn Greenwald ku ai debaton prezantuesin e njohur amerikan Bill Maher. Me të drejtë Greenwald vë në dukje se Maher “është bërë një nga proponentët më në zë e ekstremë të qëndrimit se – teksa fetë përgjithësisht duhen kritikuar – Islami është vecanërisht një forcë kërcënuese dhe shkatërruese dhe se myslimanët janë vecanërisht shtypës dhe të dhunshëm…” Greenwald, në disa raste, është paraqitur si një nga kundërshtuesit më të fuqishëm të islamofobisë mediatike në Perëndim. Në linjë të diskutimeve të hapura këtu në faqe, mu duk interesante të vihej në dukje ndërkohë se Greenwald është haptazi homoseksual. Postimi mund të ndiqet duke klikuar këtu e mund të shihni edhe debatin të regjistruar.

 

Comments

  • “Në linjë të diskutimeve të hapura këtu në faqe, mu duk interesante të vihej në dukje ndërkohë se Greenwald është haptazi homoseksual.”

    Uaaaaaaaaa

    • Hiç, vetem se te verteten ndonjihere e thote dhe shejtani i mallkuar. Imagjino vete se ku jemi ne insanet ne hirarine e rrene/e vetete.

  • Your email address will not be published. Required fields are marked *