Pas vrasjes së ambasadorit amerikan në Benghazi, Libi dhe valës së protestave në Lindjen e Mesme pas një filmi të prodhuar në Kaliforni kundra Islamit, Hamza Yusuf, Hatem Bazian, Zaid Shakir, James A. Donahue  e studiues e dijetarë të tjerë mblidhen në një panel diskutimi të organizuar nga Zaytuna College dhe Unioni Teologjik i Universitetit të Kalifornisë në Berkley. Ndiqni linkun ose mund të regjistroheni duke shkuar në faqen kryesore të Zaytuna College. Transmetimi fillon në ora 7.30 të mbasdites sipas orës në Kaliforni, ora 4.30 e mëngjesit pasues në Shqipëri.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *