Lexoni në shtypin e sotëm kritikat e procesit të regjistrimit në gazetën Shqip nga Artan Lame dhe një tjetër artikull nga Natasha Lako. Po në këtë gazetë mund të lexoni artikullin e Ilir Harshova po në lidhje me censusin. Ndërkohë, qeveria e Athinës ankohet se minoritetet nuk kanë besim tek qeveria shqiptare.

 

Ben Blushi njofton nxjerjen së shpejti të romanit të tretë “rreth marëdhënieve me Zotin” të titulluar “Shqipëria.” Pas prononcimeve të ambasadorit shqiptar në Maqedoni, reagon qeveria e Shkupit. Njoftohet vdekja e udhëheqsit të fundit komunist të Shqipërisë, Ramiz Alia.

 

Ardian Vehbiu shkruan tek ResPublica rreth dinamikës së marëdhënieve midis faktorit të huaj dhe elitave politike të Tiranës.

 

Kryetari i Asamblesë së Kuvajtit premton mbështetje në infrastrukturë.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *