Shtypi 5/10/2011

Gazeta 55 përkujton 60 vjetorin e transmetimit shqip të Radio Vatikanit. Po kjo gazetë përkujton edhe përvjetorin e organizatës Vatra.

 

Gazeta Shekulli raporton ankesën e Kreshnik Spahiut të Aleancës Kuq e Zi (AKZ) se regjistrimi i popullsisë mohon të drejtat e çamëve. Në gazetën Shqip mund të lexoni shkrimin e Endri Xhafo për efektin që mund të ketë AKZ në të ardhmen politike të Presidentit Topi. Po kjo gazetë sjell lajmin mbi eventin përkujtimor të 20 vjetorit të rilidhjes së marëdhënieve midis ShBA dhe Shqipërisë, event që mblodhi krerët e politikës shqiptare.

 

Gazeta Mapo shkruan se si Shqipëria tenton “futjen” në garën për Oskar nëpërmjet historisë së gjakmarjes.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *