Shtypi i Ditës 29/9/11

 

 

Në shtypin e sotëm vazhdon debati mbi identitetin shqiptar dhe neo-otomanizmin si në artikullin e Enika Abazit tek gazeta MAPO. Ardian Vehbiu adreson këto debate në një artikull në gazetën Shekulli. Kryeministri Berisha i kthehet mbështetjes për ‘martesat gay’ dhe përshëndet Konferencën Ipeshkvore. Në të njëjtën kohë, përfaqsues të minoritetit grek dhe të minoritetit maqedonas kanë kërcënuar se do bojkotojnë regjistrin që pritet më 1 Tetor. Gazeta Mapo shkruan për të dhëna të reja të zbuluara nga arkivat mbi princ Vidin.  Ardian Klosi shkruan tek Respublica rreth debateve të ndryshimeve midis Kosovës dhe Shqipërisë.

Comments

  • Do ti lutesha ezanit qe te komentonte pak me shume ne lidhje me shtypin ditor, qofshin keto lajme qe kane lidhje direkte apo indirekte me muslimanet. Mendoj se kjo do te ishte me vlere per te gjithe ne…

  • Your email address will not be published. Required fields are marked *