Shtypi mbi tekstet e historisë

Vazhdon debati për tekstet e historisë, nisur nga kërkesa e ministrit turk të arsimit drejtuar homologut Kosovar. Duke klikuar këtu mund të lexoni qëndrimin e historianit Ferit Duka. Sociologu Fatos Tarifa replikon me prof. Duken në një artikull të botuar në gazetën Mapo. Gjithashtu, historiani Mareglen Verli prononcohet për këtë debat në një artikull të botuar tek Gazeta Shqiptare. Në lidhje me këtë debat mund të lexoni edhe artikullin e Ardian Ndrecës botuar tek gazeta Mapo, Nike Ukgjinin tek Gazeta Shqiptare dhe Arbër Xhaferrin tek gazeta Expres. Lexoni gjithashtu publicistin Ardian Vehbiu, KOKA E TURKUTdhe në vijim, KOKA E TURKUT (II), KOKA E TURKUT (III), dhe KOKA E TURKUT (IV).

Comments

  • Your email address will not be published. Required fields are marked *