Sic kemi njoftuar në këtë blog, gjatë vizitës së tij në Tiranë, Dr. Tarik Ramadan dha një intervistë në emisionin Studio e Hapur me gazetaren Eni Vasili dhe në një takim të mbajtur në sallën e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë, ai mbajti një kumtesë me titull Muslimanët në Europë: Sfida dhe Perspektiva. Mund të shihni një video të këtij takimi duke klikuar këtu.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *