Tre Vjet Kosove e Lire!


E-Zani u uron gjithe shqiptareve festen e pavaresise se Kosoves. I urojme popullit te Kosoves e lutemi per prosperitet e begati. Lutjet dhe nderimi jone jane per ata qe dhane jeten, per deshmoret e Kosoves si dhe shprehim mirenjohjen per tere ato popuj, komunitete, e vende qe mbeshteten aspiratat e popullit te Kosoves per liri, mbrojten kosovaret ne ditet e dhunes etnike te regjimit te Milloshevicit dhe kane njohur pavaresine e Kosoves. Urime.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *