Protesta masive ne Egjipt


@font-face { font-family: “MS 明朝”; }@font-face { font-family: “Cambria Math”; }@font-face { font-family: “Cambria”; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }.MsoChpDefault { font-family: Cambria; }div.WordSection1 { page: WordSection1; }

Sot mbas faljes së Xhumasë, qindar mijëra egjiptianë në të gjithë vendin dolën për të protestuar kundra regjimit diktatorial të Husni Mubarak. Policia përdori forcën dhe ka të paktën një të vddekur e shumë të plagosur e të arrestuar. Protestës ju bashkangjit edhe Muhamed el Baradei, fitues i Cmimit Nobel për Paqe, dhe ish-kreu i agjencisë ndërkombëtare së Energjisë Atomike.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *