@font-face { font-family: “MS 明朝”; }@font-face { font-family: “Cambria Math”; }@font-face { font-family: “Cambria”; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }.MsoChpDefault { font-family: Cambria; }div.WordSection1 { page: WordSection1; Sipas CNN, gjatë protestës së djeshme në sheshin Tahrir (Mejdan Tahrir) të Kajros, morën pjesë rreth 15000 – 20 000 protestues që kerkojnë largimin nga pushteti të diktatorit Husni Mubarak që ka sunduar Egjiptin pët gati 30 vjet. Lutjet, shpresat, e mendimet tona bashkohen me aspiratat për liri dhe qeverisje të drejtë të popullit egjiptian.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *