Ka kaluar vetëm pak kohë nga ndodhia e masakrës në Christchurch të Zelandës së Re, ku mbetën të vrarë 50 besimtarë mysliman të pafajshëm, dhe vala e solidarizimit të shqiptarëve me viktimat pothuajse është shuar. Më shpejt se ky solidarizim njerëzor, është shuar indinjata dhe […]

LEXO MË SHUMË...

Mes besimtarëve myslimanë, këto ditë është përhapur lajmi mbi ekzistencën e një projekti që parashikon shembjen e xhamisë “Haxhi Mahmud Dashi” (e njohur gjerësisht si Dine Hoxha) me qëllim ndërtimin e një xhamie të re. Edhe më herët kanë qarkulluar opinione dhe lajme që pikëtakonin […]

LEXO MË SHUMË...

Pas sulmit kundra dy xhamive në Zelandën e Re ku humbën jetën 50 muslimanë, më i riu tre vjeç, ka patur një tentativë për të tërhequr vëmendjen ndaj pranisë së të njëjtës ideologji urrejtjeje në hapsirat shqiptare, kjo e amplifikuar edhe nga vendosja e emrave […]

LEXO MË SHUMË...

Imam Bergeviu Njana prej punësh qi asht e pavendosme në mes të rijaës dhe e ihlasit asht kjo për shembëll: Nji njeri asht shoqnuë me nji palë njerzish të cilët ngrihen e falin tehexhyd gjith natën ose në nji pjesë të natës, mirë po ai […]

LEXO MË SHUMË...
  Të fundit në Përkufizime

  Të fundit në Lexime

  Të fundit në Përmendje